Brunch på Kopparvägen

Café & restaurangbesök, recept

Visst lät rubriken lite fancy, som om vi ätit brunch ute någonstans? Nej, det var faktiskt hemma hos Frida som vi lagade brunch tillsammans i morse. Åkte till henne när min pojkvän började jobbet vid 8, handlade med mig lite saker som vi behövde och så.

Så ställde vi oss i Fridas kök och lagade maten tillsammans, hon har förresten gjort det jätte fint i sin lägenhet. Hennes sovrum var verkligen så fint, exakt så som jag vill ha mitt. Hon hade jätte fina sammets gardiner i en höstig burgundy färg, åh det var så fint..

Vi gjorde en massa gott, bacon och scrambled eggs, bananpannkakor med vaniljpulver stekta i kokosolja med lönnsirap på, soygurt med müesli, kiwi och banan på, varmrökt lax (jag älskar varmrökt lax, föredrar det framför kallrökt eller gravad alla dagar i veckan), och sen värmde vi baguetter i ugn och hade ost och lite sånt på.

En perfekt start på dagen verkligen, så himla mysigt att sitta och äta en lång stund och bara ta det lugnt och prata. Jag drack minst 3 koppar kaffe under tiden.Vi pratade om allt från väskor, skola och jobb till resor, Frida åker snart till Kuba och sen vidare till Sri Lanka, och sen ska vi till London tillsammans. Längtar!

Jag hade på mig en mysig "pyjamasskjorta" från Gina.

Gillar

Kommentarer