Brunch med Fanny

Igår var det verkligen så himla fint väder, när jag och Fanny gick runt på gatorna ovanför Drottninggatan och i Gamla stan, 27 grader och solen stekte, så kändes det som att vi var utomlands. Så himla härligt!

Vi gick till STHLM Brunch Club först, och till skillnad från när jag och min syster var där så var det väldigt tomt på folk igår, vilket var skönt. När jag och Sofia var där i höstas så var det verkligen smockfullt och det kändes som att man satt i knät på personerna vid bordet bredvid, sånt tycker jag verkligen inte om. Men igår var det bara vi och några få personer till där.

Vi hade bestlutsångest om vad vi skulle beställa som vanligt, blir alltid så haha! Till slut bestämde vi oss för varsin islatte, varsin mimosa, och maten delade vi på och det blev eggs arlington, american pancakes och en avokado macka med ett pocherat ägg och bacon på. Älskar när man kan beställa flera saker och dela på allt!

Hoppas ni inte tycker det är jobbigt att jag har rätt många bilder i varje inlägg? Jag själv gillar när folk har mycket bilder. Sen är det så svårt när jag tar typ 200 stycken - att bara välja 5, därför det blir så många hahaha.. STHLM Brunch Club är ju dessutom som ni ser vääääldigt fotovänligt.

(P.s jag vet att min utväxt ser hemsk ut, men pga min allergi så vågar jag inte gå och slinga bort den just nu, så jag får tyvärr stå ut ett tag. Svårt att tro att jag var jätte ljus blond när jag var liten nu när man ser den där mörka utväxten..)

Gillar

Kommentarer