Bloggfika @ Vete-Katten

Café & restaurangbesök, recept

Ber om ursäkt för lite gryniga bilder, fick typ ha ISO en miljon där inne haha! Här är som lovat bilderna från min och Isas fikastund, som jag så fint valt att kalla "bloggfika" , eftersom vi båda bloggar och det blev mycket snack om just - bloggar!

Vi gick som sagt till Vete-Katten på Kungsgatan, jag hade inte vart där tidigare (men tydligen brukade min mamma alltid gå dit och fika som ung, lite kul!). Det var ett jätte mysigt fik med en massa gott att välja mellan! Jag valde till slut en cappucino (standard), en yoghurt med hallon, honung och müsli, och en bakelse med vit choklad och hallon. Allt var sååå gott verkligen! Speciellt yoghurten.

Här satt vi då i flera timmar och fikade och pratade om allt möjligt från bloggare till fotokurs, till saker som hände i vår barndom och konstiga upplevelser med hyresvärdar.. Tiden gick super fort och vi hann båda med att fylla på flera koppar kaffe under tiden vi pratade.

Det var så himla kul att träffa någon som har samma intressen som en själv när det kommer till foto och bloggen. Inga av mina andra vänner gillar sånt, så det var riktigt kul att få sitta och prata om sånt! Samtalet flöt på hela tiden och det kändes nästan inte som att det var första gången vi träffades haha. Så nu har jag väl officiellt skaffat min första blogg kompis? ;) Skulle vara så kul att lära känna fler bloggare också!

Vill ni kolla in Isas blogg så kan ni läsa den HÄR!

Gillar

Kommentarer