Black Friday coming up

Samarbeten

I samarbete med Fyndiq.se

Snart är redan 1a November här, och vad betyder det? Jo - att Black Friday och Black Weekend snart är här! Fredagen den 27e November är det Black Friday 2020 och med tanke på rådande omständigheter så kommer jag nog göra den mesta Black Friday shoppingen online. (Kanske att jag tar en snabb titt i några butiker i Mall of Scandinavia beroende på hur situationen ser ut om en månad).
Men annars kommer jag nog mest titta online i år. Då jag har en hel del saker jag fortfarande behöver till hemmet (flyttade för ca 3 månader sen) så väntar jag självklart till Black Weekend för att det brukar vara väldigt mycket bra deals då, och man brukar kunna fynda saker med riktigt bra rabatter!
Har ni något speciellt ni vill eller behöver köpa på Black Friday? Dela gärna med er i kommentarerna.
På Fyndiqs Black Friday rea kommer man kunna fynda allt ifrån gaming prylar, elektronik, saker till hemmet till leksaker, spel, hälsa och skönhet och en massa annat kul. Det kommer att vara massor med bra deals, och jag har redan spanat in några saker jag skulle vilja klicka hem. Kan verkligen rekommendera att kolla in redan nu om det är något ni är sugna på!

Man kan ju även passa på att handla julklappar under Black Friday rean. Perfekt tillfälle att fynda julklappar till billigare priser. Det finns garanterat något som passar alla hos fyndiq, även till husdjuren. Ska man till exempel spela julklappsspelet så finns det ju massor med kul att köpa till det! Jag sk nog passa på att inhandla mina julklappar under rean.

Gillar

Kommentarer

evelinajosefines
evelinajosefines,

Hoppas din dag har varit bra vännen kram!

nouw.com/evelinajosefines
lindaviktoriaaa
lindaviktoriaaa,

Men fina vän <3

nouw.com/lindaviktoriaaa