Birthday wishlist

Innehåller affiliatelänkar
Om lite mindre än 3 veckor så fyller jag 25, så tänkte att det kan vara kul att göra ett inlägg med vad som står på min wishlist just nu! Inte för att jag förväntar mig så mycket presenter av någon annan, sånt är inte så viktigt för mig. Men tänkte ändå att det kan vara ett roligt inlägg! Allt det här vill jag köpa till mig själv om inte annat.

Ett fint marmorbord till vardagsrummet, vit marmor med mässing, antingen ett runt eller rektangulärt. Tycker även svart och grön marmor är fint! En liten ”Äng” vas från Klong har jag velat ha i typ 4 år nu?! Ända sen jag såg Gabriella Joss blogga om den 2015 haha.. Den är inte så dyr, mellan 500-1000kr, så förstår inte varför jag bara inte köpt den än?! Den är ju såå fin! Porslin från Mateus är något jag drömmer om också, älskar deras ”bubbles” och ”spets” kollektioner speciellt, i grått, rosa och vitt. SÅ fint att samla på. Även smycken från Lily And Rose och Safira, samt ett härligt body butter från Rituals står på önskelistan!

Gillar ni sakerna i det här collaget precis lika mycket som jag gör? <3

Gillar

Kommentarer

Julia Svensson,
Åh så himla mycket fint!!
juliasvenssons.se
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Fin önskelista,kan tänka mig allt det med 😊 Ha det fint,kram
nouw.com/juliavnmelin
Anita,
Så mycket fint!! 😊
siliiins.blogg.se
Sannaevelyne
Sannaevelyne,
Så fina saker 😍😍
nouw.com/sannaevelyne
nwistrand
nwistrand,
Så mycket fint 😃 matteus är så fint!
nouw.com/nwistrand
ExklusivaMoi,
KLONG är fantastisk märka och har några stycken av den i hemmet =D... så do it, köp! Matues är fint porslin men ganska tunga att jobba med, de görs fint på bilder iaf *S* Har en fin fin dag tjejen!
ExklusivaMoi.blogg.se
Caroline_Maria
Caroline_Maria,
Mycket fint!! Fyller själv år nu på torsdag och förväntar mig inte heller massa.. Men Mateus tallrikar är något jag också verkligen skulle vilja ha i grått 😍👌
nouw.com/caroline_maria
linneassofie
linneassofie,
Grym önskelista 😃<3
nouw.com/linneassofie
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Så mycket fint att ha i hemmet! <3
nouw.com/sarahlinnsliv
malinkirstine
malinkirstine,
Mateus-tallrikarna med bubblor är SÅ fina! Kram
nouw.com/malinkirstine