Belysning

Inredning, Samarbeten

Inlägget är i samarbete med lampan.se

Jag har ju som ni vet ”nyligen” flyttat till en ny lägenhet (jag säger tydligen fortfarande nyligen fast jag redan bott här i nästan 4 månader). Men jag har fortfarande MYCKET kvar att inreda. Det ekar tomt på väggarna, och jag vill byta ut soffan, soffbordet och tv bänken, samt köpa en bokhylla och ett skrivbord.

Men något av det viktigaste som inte heller är helt klart än, är nog belysningen speciellt taklampor. Jag behöver fortfarande en taklampa till sovrummet, en till vardagsrummet och en till köket. Det är med andra ord fortfarande ganska långt kvar innan min lägenhet är inredd så som jag vill ha den.

Jag har dock några idéer i huvudet på vad jag skulle vilja ha för lampor, men det finns så många fina att det är svårt att välja just en.

Här ovan ser ni 4 förslag som jag tyckte var väldigt fina att ha i köket, ovanför köksbordet. Jag älskar svart och guld/mässing. En ljuskrona med levande ljus likt den ovan hade vi (om den inte till och med är kvar) hemma hos min familj ovanför det lilla köksbordet där, under hela min uppväxt. Tycker det är så mysigt och fint med en sån lampa! Men även någon lite mer modern likt de andra 3 hade varit väldigt fint.

Någon av dessa skulle jag vilja ha i vardagsrummet samt sovrummet, kanske nr 3 i sovrummet och någon av dom andra tre i vardagsrummet. Jag tycker alla är SÅ fina. Älskar den här typen av lampor, så fina. Man vill ju verkligen att lamporna ska vara en inredningsdetalj, och det blir det ju verkligen med dessa!Sen vill man ju såklart att lamporna ska passa ihop från rum till rum, och att ha flera utstickande lampor nära varandra kan ju bli lite mycket.. Så det gäller att välja smart. Vilka hade ni valt?

Gillar

Kommentarer