Bday pressys

Shopping

❥ Av Joel fick jag världens sötaste kort som han gjort själv, alltså han har suttit och klistrat på dom söta små bokstäverna själv och pysslat.. Så gulligt, blev nästan tårögd – bara nästan. (Okej jag blev det.) I påsen från Michael Kors fick jag ett presentkort därifrån på 1000 kr, det gäller i hela Mall of Scandinavia – men kommer såklart handla för det på MK. Så gulligt av honom! Blev så himla glad, världens bästa. Så gulligt att han skrivit ”till min älskling, från din älskling” på presentkortet också.

❥ Fick det här söta rosa headsetet av mormor och morfar, så nu kan jag se tjejig och söt ut när jag sitter bredvid Joel när han spelar! Så bra ljud i dom här, och gillar att dom var rosa också då jag är riktigt tjejig!

❥ Fick två par lösögonfransar av min syster, ett par från Ardell och ett par mer dramatiska från Eylure. Har tänkt köpa båda paren flera gånger, det visste inte ens Sofia men ändå lyckades hon pricka rätt! Ska nog ha på mig dom dramatiska i helgen när jag ska ut med mina kompisar! Kortet ovan var som ett litet skämt från mamma och familjen haha! Så gulligt kort även om det var lite på skoj.

❥ Av mamma och pappa fick jag två stycken presentkort, ett på H&M och ett biokort, sen fick jag pengar också. Det kommer ju alltid till hands, handlar ju ofta på H&M då det är en av mina favorit butiker, så har redan handlat upp presentkortet haha! Pengar behövs ju alltid, och bio har jag inte vart på på ett tag nu! Så det vart jag jätte glad och nöjd över, tack mamsi och pappa!

❥ Sist men inte minst så fick jag en spännande bok av mormor och morfar + pengar också. Så snällt! Har längtat efter en bra bok faktiskt, så det ska bli kul att få mysa ner sig i sängen och läsa!

Är riktigt nöjd med mina presenter också, allihop – allt var så fint! Jag fyllde ju inget speciellt heller så hade inte förväntat mig några super dyra saker, fick nog mer än jag förväntat mig faktiskt! Hade i alla fall en jätte bra födelsedag, och ska bli så kul att fira med mina kompisar i helgen! Tror vi ska ut och bowla, äta och sen efter det blir det utgång, mys! ♡ (1/4/16)

Gillar

Kommentarer