Bästismys

Okategoriserade

Nu är två av mina bästa kompisar Rebecka & Rebecka utomlands (eller ja den ena flyttar i morgon hehe så inte riktigt än), och såklart passade jag på att mysa lite med dom innan.

Den ena Becka bor och pluggar annars i Kristianstad, så henne hade jag inte träffat sen i somras(!!!), på ett halvår alltså, heeelt galet. Men hon och hennes kille var här i mellandagarna, så jag passade på att träffa dom så många gånger som jag hann. Vi skulle egentligen åkt allihopa till MoS och shoppat, men andra Becka blev sjuk då tyvärr så hon kunde inte hänga med oss dit.

Jag och Becka N gick istället till nyöppnade Espresso House i Bålsta och fikade och pratade i flera timmar. Nu är hon iväg på en Asien resa och kommer inte hem förrän i april. Vet ni hur avis jag är?! Hon ska åka till Hong Kong, Bali, Vietnam, olika öar i Filippinerna.. Världens drömresa.

Gullisar.

Så mysigt att jag hann träffa mina älsklingar <3 Becka R flyttar ju som sagt utomlands i morgon, vart hon flyttar kommer ni få veta när jag åker och hälsar på henne vääääldigt snart.... ;)

Gillar

Kommentarer