Aw och middag på Miss Voon

Café & restaurangbesök, recept

Igår kväll efter jobbet åkte jag hem till Rebecka ett litet tag, sedan åkte vi tillsammans in till stan. Vi satte oss på Vau för ett glas bubbel och lite tjejsnack, innan vi sedan gick vidare till Miss Voon.

Jag har velat testa Miss Voon super länge, hört så mycket bra om det stället. För er som inte vart där så är det en asiatisk restaurang där man beställer in ca 3-5 rätter per person då det är som små rätter, så får man in dom en i taget.

Vi beställde in varsin "Stranger in Moscow" och lite edamebönor. Drinken rekommenderas verkligen, super god!

Min första rätt var "Kantarell misobrioche, tofu, tryffel och salladslök". Har vart sugen på kantareller jag vet inte hur länge, och jag blev inte besviken - den var hur god som helst!

Min nästa rätt var "Tonfisk tataki, shishimi, avokado, avruga och rädisa" och även den här rätten var super god verkligen.

Till den sista rätten beställde vi in varsin glas rött, och min sista rätt var "Oxrygg råbiff, rosélök, tosazu, daikon, kimchi". Den här rätten var nog min absoluta favorit, såå himla god!

Vill redan tillbaka till Miss Voon och testa fler rätter på menyn, så gott var det! En riktigt mysig och bra lördagskväll.

Gillar

Kommentarer