Autumn leaves

OUTFITS

BLUS FRÅN ZARA

_______

Hej bloggis! Förlåt för ingen uppdatering idag förrän nu, ibland känns det som att dagen bara flyger förbi fast man egentligen inte gjort nånting. Brukar i princip alltid göra något på mina lediga dagar, som att åka och fika med någon, shoppa, gå runt i stan eller så. Men dom här två dagarna orkade jag verkligen inte då det känns som att jag håller på att bli förkyld. Min pojkvän är dunderförkyld så det förvånar mig inte om jag också lyckad bli det. Jag som lyckats hålla mig frisk sen efter studenten 2014?! Skulle vara så irriterande om jag blev sjuk nu haha!

Så har i alla fall tagit det mest lugnt idag och inte gjort så mycket, sminkat mig, lockat håret och fotat dom här bilderna är i princip det jag gjort. Vad har ni haft för er? :)

Hösten är ju bara så himla vacker! Alla färger ute, grönt, orange, rött.. En riktigt härlig årstid att fota naturbilder på!

Dom här bilderna togs på vår baksida tidigare idag. Ljuset var inte det bästa då det var helt mulet och grått idag, men tycker känslan i bilderna vart fin ändå. Mitt hår lyckades hålla sig lockigt en stund idag också, yay!

Gillar

Kommentarer