Årets första julbord

Food, recipes & cafés

Årets första julbord! - Som ni vet var jag och Fanny på julbord förra veckan på Hallwylska, där vi även var på julbord förra året. Det är verkligen så mysigt på deras innergård, så fint julpyntat och ja, bara sån härlig stämning.

Det var såå gott verkligen! Så himla mysigt att komma iväg och gå på julbord alltså. En perfekt start på julen.

Vi tog ett varsitt glas Cava till maten, både jag och Fanny åt mest från det kalla på buffén. Vi båda älskar lax, sill, ägg, ostar och allt sånt, och deras utbud är verkligen bra. Fanns så mycket olika sorters sill att välja på. Min favorit vart lite otippat en med smak av äpple och curry. Jag älskar den äpple och curry såsen som finns att köpa på burk på Ica, men trodde inte att det skulle passa så bra till sill som det gjorde!

Smakade såklart även från det varma bordet med köttbullar och sånt, och det var också gott även om jag föredrar det kalla. Efterrättsbordet däremot, wow.. Fanns såå mycket att välja på. Tog någon tugga av allt bara för att smaka, för man blev proppmätt. Det fanns morotskaka med pepparkakssmak, chokladtårta med kola och nötter, ostkaka, pannacotta, fruktårtor för att nämna några.. Mums alltså, så gott.

Min kavajklänning hittar ni HÄR (klick!) och mitt skärp HÄR (klick!), under hade jag ett silkes linne med spets från H&M och vinröda sammetsboots köpta i Paris.

Alltid så himla fin! <3 (Fannys blus är från Gina om någon skulle undra!)

Gillar

Kommentarer