Är det sommar än?

Okategoriserade

En mysig fika mitt i veckan med Melissa på Garba <3

Hon tog en bulle, och tråkig som jag är som inte äter varken gluten, socker, soja eller mjölkprodukter så tog jag endast en glutenfri havrecappuccino haha! Men, en cappuccino eller latte är som efterrätt för mig, annars dricker jag mest svart kaffe.

Har invigt min nya trenchcoat som jag köpte på rea. Jag vet inte hur många trenchcoats jag kollat på sista tiden, många var slutsålda, och jag har beställt hem och fått lämna tillbaka pga för långa för mig.. Nu hittade jag dock en, som vart något kortare än jag tänkt mig, men i alla fall inte för lång.

Men hörni, är det inte helt sjukt att det snart är Juni? Det här året har gått så gaalet fort. Alltså verkligen läskigt fort? Men däremot känns det som att det är väldigt kallt ute för att snart vara sommar?! Regn var och varannan dag, och dom dagarna det är sol är det mellan 13-18 grader. Alldeles för kallt för mig att gå barbent än så länge..

Håller ni med om att det är ovanligt kallt för att vara slutet på Maj? Hoppas det blir lite varmare snart! En perfekt sommar enligt mig är 23-25 grader, behöver inte vara mer än så.

Gillar

Kommentarer

Ida,

Hoppas att sommarvädret kommer på riktigt snart! Så fin trench coat!

idasivertsson.blogg.se