Air Max

OUTFITS, Samarbeten
Inlägget är i samarbete med Def-shop
Fast jag fick meddelande igår om att Nouw nu ska fungera som det ska, så krånglar det fortfarande för mig.. Funkar allt för er? Därför det här inlägget (och alla andra den senaste veckan) kommer upp så sent.


Ni minns säkert att jag nyligen fick hem ett par nya sneakers från Def-shop?! (Om inte kan ni se det inlägget ​HÄR). Jag lovade ju att visa er mina nya Nike Air Max till en outfit också, och huuur snygga är dom inte på?!

#nouwoutfit

Jag är så galet nöjd med mitt val av färg (hade beslutsångest där en liten stund), ångrar mig inte en sekund. Dessa är verkligen SÅ snygga, och passar verkligen min stil. Rosa/vit/beiga, den perfekta färg kombon?!


Färgen heter ”ros” och jag har storlek 36,5 (vanligtvis 37 men behöver gå ner en halv storlek i Air Max). Ni hittar dom HÄR!

Hur fina var dom inte till min outfit? Det rosa i skorna tog upp det rosa i väskan, och det vita och beiga i skorna tog upp det kräm-vita i linnet. Så, vad tycker NI om mina nya sneakers?!

Gillar

Kommentarer

MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,
Så fina 😊👏
nouw.com/marreekholm
happyM
happyM,
Åh alltså dem passade ju verkligen dig och den här outfiten helt perfekt!!! Sommardröm delux!!!❤️ Stoooor kram ❤️
nouw.com/happym
juliamalmgren
juliamalmgren,
Wow ! Så snygga 💗
nouw.com/juliamalmgren
malinkirstine
malinkirstine,
Gryyyyymt snygga skor <3 Kram
nouw.com/malinkirstine
ArielC
ArielC,
For noen fine bilder av deg! Og for noen nydelige sko ❤️
nouw.com/arielc
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Alltså wow,dina bilder är alltidså galet fina och bra tagna! Dom där skorna är jag helt kär i, så sjukt snyggt och det enda jag tänker på är vad hade jag kunnat matcha dom med i min gardebob. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså OMG vad snygga! Och OMG vad snygg DU är hjärtat! Kan liksom inte sluta häpnas över det! KRAM <3
nouw.com/matildaberlin
carroat
carroat,
Supersnygga! 😍
nouw.com/carroat
Hilma
Hilma,
Alltså guuud vad snygga skor och vad snygg outfit du fått till vännen! ÄLSKAR verkligen den söta toppen ihop med dom sportiga skorna. Supervackra bilder på dig finis! Kram <33
nouw.com/hilma
janielindahl
janielindahl,
Säger bara såhär... Wow så fint alltihop passade 😍 Älskar hur färgen i skorna framhävs av väskan och viceversa! Din stil är så himla fin Amanda, varm kram 💖
nouw.com/janielindahl