Afternoon Tea at Peninsula Paris

Café & restaurangbesök, recept

Afternoon Tea på fem stjärniga Peninsula Hotel i Paris - som en rosa dröm! Det här hotellet har ni sett bilder på förut, från deras rooftop och Lobby, men här satt vi ute där dom serverar sitt Afternoon Tea.

Rosa överallt, champagne, folk som drog ut stolarna åt en, och passade upp på en, man kände sig som en prinsessa. Vi tog deras Afternoon Tea med bubbel, då fick man välja vilken champagne man ville ha, och om man ville ha kaffe eller te till.

Vi fick ett varsitt trevåningsfat, underst var det olika snittar med lax och olika röror. Det här fatet var min favorit, allt var så gott! Hade lätt kunnat ta bara såna här snittar.

På mitten fatet var det scones, med något fluffigt smör (vet inte om det kallas något speciellt, men sånt man brukar ha till), och massor av olika sylter och marmelader till. Dom var så goda, älskade verkligen sylterna och marmeladerna, dom var verkligen otroligt goda.

Sötsakerna var på fatet längst upp, och jag smakade på alla men åt inte upp någon. Man var proppmätt efter dom två första faten, och det var alldeles för sött för min smak. Men väldigt gott, speciellt den med hallon på.

Det var verkligen en sån mysig och lugn stämning där, vi satt i flera timmar och bara åt, drack och tog det lugnt. Tipsar er verkligen om att boka Afternoon Tea här om ni besöker Paris. Det är lite pricey (ca 65 euro per person), men helgnatt klart värt det. Vill man inte spendera dom pengarna på afternoon tea så kan man åka upp och ta en drink på hotellets rooftop. För det var verkligen galet fint och stort där inne, så ett besök känns nästan som ett måste. Jag vill gärna tillbaka och äta middag längst upp, med utsikt över Eiffeltornet.

Gillar

Kommentarer