5 saker ni nog inte visste om mig..

Jag har aldrig rest utanför Europa, alltid när jag har rest så har det varit inom Europas gränser, men min dröm har alltid varit att åka till Asien, (vilket nu inte känns så långt bort eftersom jag och @adelinaadelina vann en resa till Sri Lanka).

Jag gillade inte kanel fram tills för typ något år sedan? Nu tycker jag det är gott på det mesta, som gröt, smoothies, äppelpaj mm, men gillar fortfarande inte kanelbullar, det är verkligen inte gott?
Jag älskar Stockholm och att vara i stora städer, men bara ett tag. Finns ingen bättre känsla än att komma hem till ”landet” Bålsta/Skokloster och bara känna lugnet och tystnaden som är här.
Jag har haft ”massa” piercingar, men tagit ut och ångrat allihopa. Nu har jag fula ärr som jag tycker är så irriterande. Har bland annat haft piercing i naveln, läppen och tungan 2 gånger. Jag gjorde alla utom läppen på studio, ändå blev ALLA sneda.. Typiskt min otur!
Jag är väldigt vidskeplig av mig (säger man så?) jag kan tex inte gå på A brunnar, råkar jag göra det får jag extrem ångest och måste dunka mig själv i ryggen tre gånger. Ser jag en svart katt måste jag säga tvi tvi tvi över vänster axel, osv osv. Tycker ibland det är sjukt jobbigt själv med vissa såna saker, men får verkligen sån ångest om jag inte gör dom där sakerna efteråt? Lite ocd varning kanske, eller är det fler än jag som är så?!

Gillar

Kommentarer

enna,
Kul lista 😊 Känner det samma om kanelen ...hahaha
sayyeastofashion.blogg.se
Bella,
Jag håller med dig om städer och att sen få komm hem till lugnet på landet😀
davidochbella.blogg.se
celinelundqvists
celinelundqvists,
Kan verkligen inte se dig framför mig full av piercingar! Vad kul att du delar med dig!
nouw.com/celinelundqvists
Matildaberlin
Matildaberlin,
Nämen guuu! Hade verkligen ingen aning om första (inte ens när vi pratade om det igår). Då är det ju VERKLIGEN på tiden!! Asien here you come!! Puss hjärtat och tack igen för igår! Det gjorde verkligen hela min vecka <3
nouw.com/matildaberlin
Sara,
Vad kul att läsa 😃 Jag är också jättevidskeplig!!
www.aamaziing.se
tessbjork
tessbjork,
Älskar såna här inlägg! Och jag är precis likadan med A brunnar och svarta katter!
nouw.com/tessbjork
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh så roligt inlägg vännen & himmel vilken fin bild på dig!! 🌟 Jag känner igen mig i så många punkter, framför allt om att trovas i storstaden men att ingenting slår att komma hem till landet! 👏 Och även jag är väldigt vidskeplig av mig - A-brunnar är giftiga! 💖 Kram fina du!
nouw.com/lillymihlte
happyM
happyM,
Åh asien låter maaagiskt ❤️
nouw.com/happym
Yasmine,
Superkul att få veta mer om dig och tack igen att jag fick köpa väskan! Älskar den verkligen <3 Superkul att träffa dig också! 😃 Kram
yasmissy.blogg.se
Alice,
Älskar att läsa dom här typerna av inlägg!
alicelindstrom.se