5 in 1 hairstyler

Skönhet

Detta är ett pressutskick

Fick hem ett pressutskick förra veckan som jag bara var tvungen att visa er! Jag fick hem ett locktångsset från Poze Hair, en locktång med avtagbara skaft i fem olika storlekar, väldigt smalt till väldigt tjockt. Super bra att man kan välja hur stora lockar man har, det är också snyggt att blanda små och stora lockar på en gång. Den kom i en superfint inslagen box med en tillhörande värmehandske. Själva locktången är i en fin rosa färg.

(Detta är inget samarbete utan ett pressutskick, och inlägget innehåller endast mina egna åsikter).

Jag testade att locka med den största storleken, dock var mitt hår nytvättat och precis fönat så det var jätte svårt att locka det. Mitt hår är jätte svårt att locka i vanliga fall också, det är så lent och långt och tungt för att det är så tjockt, så lockarna glider ur väldigt snabbt. Men det går lättare när det inte är helt rent och när man haft i torrschampo och hårspray.

Locktången var i alla fall jätte bra, så lätt att locka med, och den blev verkligen varm snabbt till en hög temperatur. Jätte bra att man fick med en värmehandske som skyddar så man slipper bränna sig!

Ni hittar locktångssetet HÄR!

Tack Poze Hair, blev verkligen super glad!

Gillar

Kommentarer