15 helt random fakta om mig!

Frågor & svar

1. När jag var liten lekte jag mest med "pojk leksaker", mina favoriter var mina "Modou" och "Vinnie" dockor som hade varsin motorcykel och så hade jag en stor Optimus Prime som man kunde "veckla ut" från att vara en lastbil till en stor transformer.

2. Något jag inte kan leva utan är mina rosa fluffiga tofflor som jag fick i julklapp för 2 år sen, tar på mig dom så fort jag vaknar.

3. Mina favorit filmer/serier är oftast inte "tjej filmer" utan jag gillar mer fantasy, skräck, thriller, action, sci-fi och sjuka komedier. Harry Potter filmerna (har även läst alla böcker flera gånger), Sagan om Ringen, The Hobbit och Transformers är några av mina favorit filmer, och The Walking dead, Game of Thrones och Supernatural är några av mina favorit tv serier.

4. Jag har bara varit kär en gång/ i en person.

5. En av mina drömmar har alltid varit att ha en egen inredningsbutik.

6. Jag har alltid typ 3-5 låtar som jag bara lyssnar på, och då lyssnar jag verkligen knappt på några andra låtar den tiden, tills jag lyssnat sönder dom och hittar 3-5 nya låtar att lyssna på tills jag tröttnar på dom och lyssnar på några nya osv.. Ni fattar.

7. Jag har alltid varit intresserad av foto, och när jag var liten så sålde jag jultidningar för att spara ihop till min första egna kamera.

8. Jag har endometrios, och har fruktansvärda smärtor ofta vid mens. Har väldigt ofta ont i magen och den är ofta svullen, men när jag har mens ligger jag ofta i sängen och gråter av smärta. När jag var mindre fick jag ofta vara hemma från skolan för att jag knappt kunde ta mig ur sängen, jag spydde till och med ibland. Många tror att det bara är att ta en tablett så är det bra sen, nej. Hela kroppen blir påverkad och man blir som sjuk. Får alltid ta flera starka tabletter som jag har utskrivna, ändå hjälper det inte alltid. Behöver även egentligen äta järntabletter för att jag får järnbrist också.

9. I skolan var mina favorit ämnen alltid historia, religion och engelska. Ångrar mig verkligen att jag inte gick kvar på samhäll som jag gick på innan jag bytte till frisör.

10. Jag har alltid velat lära mig Kinesiska, vet inte varför men jag har alltid haft någon dragning till Asien överhuvudtaget? Japan, Kina, Sydkorea och Indonesien är några av mina absoluta drömresemål, och jag älskar asiatisk mat, språk, naturen ser så vacker ut där, och tycker deras utseende är väldigt fint.

11. Jag är väldigt långsint och har väldigt svårt att släppa och komma över saker. Övertänker alltid allt väldigt mycket, vilket kan vara sjukt jobbigt.

12. Mina framtänder är inte mina riktiga tänder utan jag har 2 stifttänder där. Slog ut mina riktiga i en olycka när jag var 8, och har efter det fått genomgå massor av jobbiga behandlingar, bland annat att transplantera käkben för 3 år sen.

13. Jag gillar inte bullar, kakor, tårta eller godis så mycket. Föredrar mer chips och dipp, popcorn eller glass, typ Ben & Jerry's Half Baked eller Häagen-Dazs Salted Caramel, choklad kan jag bli sugen på ibland, typ snickers, daim eller marabou.

14. Jag har gjort ryggmärgsprov när jag var 7 år, och det var något av det smärtsammaste jag vart med om. Hon stack fel flera gånger så att flera sköterskor fick stå och hålla i mig d�� hela min kropp ryckte, hade smärtor i ryggen i flera år efter på det stället. Det gick ju inte rätt till om man säger så. Efter några fel stick så tog dom in en annan läkare som klarade det på en gång.

15. För några år sedan gjorde jag gelé naglar själv, hade geléer, tippar, penslar, uv lampa och allt, och var faktiskt riktigt duktig. Funderade länge på att utbilda mig till nagelteknolog, men sen fick jag massor av allergiproblem (som inte var just nagel relaterat utan vi vet inte riktigt vad jag reagerar på, lite allt möjligt) så nu tror jag inte att jag skulle klara av att jobba med det tyvärr.

Förresten vad tycker ni om min nya header som Linda fotat? <3

Gillar

Kommentarer