15 frågor

Frågor & svar

1. Om du fick välja att leva i en tv-serie, vilken skulle du välja att leva i då? Jag kan ju säga vilken jag inte skulle välja i alla fall, Game of Thrones, då hade man vart död på en gång! Någon jag skulle vilja leva i.. typ Supernatural eller Gossip Girl.

2. Vad ville du bli när du blev stor när du var barn?
Delfinskötare eller att ha en egen restaurang var mina drömmar under hela barndomen haha!

3. Vilken är din favoritdoft?
På parfym, Si - Giorgio Armani och Chloé eau de parfym. Vanliga dofter i vardagen så är det, kaffe eller sköljmedel.

4. Om du var en stor stenbumling, var skulle du vilja ligga still då?
I Grisslehamn på mormors gamla tomt med utsikt över havet.

5. Du får veta att jorden kommer gå under om tolv timmar. Vad gör du? Spenderar tid med min familj och min pojkvän, äter allt gott jag kan äta på tolv timmar..

6. Vad tror du skulle vara annorlunda i ditt liv om du var av det motsatta könet? Oj, allt? Skulle nig ha ett annat jobb, andra kompisar, andra intressen och skulle förmodligen inte vara tillsammans med Joel då haha..

7. Vilket är ditt favoritverktyg? Mina värmeverktyg till håret ;)

8. Vad gör du om tio år? Jag hoppas på att jag är lycklig, jobbar med något jag älskar, har rest massor, gift mig och skaffat barn, och bor i ett fint hus med en eller två hundar.

9. Vilken är din bästa danslåt? Oj det finns många som har vart favoriter under åren.. 2010-2011 var det typ Levels med Aviici, blir fortfarande glad när jag hör den, 2014 var det Break Free med Ariana Grande, Bailando remix, 2015 Lean on med Major Lazer.. Finns massor av bra låtar som jag gillar att dansa till, kan inte välja en.

10. Om du var skitbra på att sy, vad skulle du sy då? Egna kläder. Eller rättare sagt, sy upp och sy in alla mina kläder som jag inte kan använda på grund av att de är för stora och för långa.

11. Hur skulle du hantera det om du vann typ 108 560 000 euro? Jag skulle go bananas. Haha, jag skulle köpa massor med saker, göra en shoppingrunda på alla lyxbutiker och köpa mig en Chanel Classic flap och massor av andra väskor och skor.. Köpa mitt dröm hus och köpa en gård till mamma, sen resa massor och spara pengar.

12. Vad tycker du om ordet hen?
Jag tycker man kan använda det ordet om man till exempel i ett sammanhang inte vet eller vill avslöja om man pratar om en flicka eller pojke. Annars gillar jag inte ordet..


13. Vilket är ditt bästa recept och varför, får vara mat eller bak?
Jag kan inget recept sådär på rak arm.. Scones isåfall, det är jag jäkligt bra på att baka! Men har inte gjort det på för länge nu.

14. Vad tycker du om köttkonsumtion?
Oj, dubbelmoralskärringen själv här.. Äter kött fast jag hela tiden pratar om att bli vegan, så blir jag det aldrig.. Har dragit ner på kött och tycker att det är fel att äta det, ändå är det så svårt för mig att sluta.

15. Är du beroende av något?
Kaffe, pussar av min pojkvän haha, bästa som finns!

Gillar

Kommentarer