15 frågor

Frågor & svar

1. Vad är du beroende av? Kaffe! Kan inte leva utan kaffe, får huvudvärk och blir trött och grinig. Jag måste ha en kopp svart kaffe på morgonen.

2. Du måste klä dig i en färg resten av livet, vilken? Svart! Helt klart, har ju i princip alltid svart på mig haha :)

3. Vad får du oftast komplimanger för? Mitt hår, som jag tycker är skit risigt och fult och i behov av ett frisörbesök! Men folk verkar tycka det är fint för att det är långt kanske..

4. Dina planer för 2017?
Att försöka resa en del, jobba på med både bloggen och jobbet. Kommer komma ett helt inlägg om det här någon dag!

5. Brukar du skratta för dig själv? När jag kollar på någon film eller serie som är rolig ja!

6. Vad är det konstigaste du ätit?
Hm, jag har nog inte ätit så mycket konstiga saker.. Är väl typ lever av någon slag eller så som är det konstigaste som jag kan komma på isåfall?

7. Hur imponerar man på dig? Genom att kunna saker, vara teknisk och händig eller ha mycket allmänna kunskaper, eller om man kan något helt oväntat, något man inte förväntar sig att en person kan, typ spela gitarr eller rita.

8. Vilken stad vill du bo i för resten av livet? Oj, har ju inte vart på så många ställen så det är svårt att säga. Stockholm skulle jag vilja ha som bas, men skulle inte vilja bo på samma ställe hela livet.. Utan skulle vilja resa runt och bo några månader/år på andra ställen. Och när jag blir mycket äldre vill jag nog bo på landet i någon mysig stuga, är ju uppvuxen på landet.

9. Hur ser din morgonrutin ut?
Beror på om jag är ledig eller jobbar.. Jobbar jag så snoozar jag så länge jag kan, tills jag måste flyga upp ur sängen och klä på mig och borsta tänderna och gå. Är jag ledig snoozar jag också, tills jag orkar gå upp, då går jag och gör kaffe och tittar på tv eller håller på med bloggen. Sen går jag och duschar och fixar mig.

10. Vad längtar du efter?
Jag längtar efter julafton såklart, och nyår! Mellandagsrean också då jag förhoppningsvis kan fynda ett vidvinkelobjektiv! Sen längtar jag till lite andra köp, och varmare tider.

11. Serier du följer just nu?
Vänner har jag alltid på medan jag bloggar, Netflix på tvn bredvid sängen med laptopen i knät! Annars Skam, The Walking dead, väntar på att Game of Thrones ska börja i sommar.. Följer typ 1000 andra serier också!

12. När brukar du oftast gå och lägga dig? Oj, alldeles för sent.. 00-01 när jag jobbar och 01-04 när jag är ledig haha! Sover alldeles för lite ibland och går runt som en levande zombie.

13. 5 saker du vill göra i framtiden?
Jobba med något jag älskar, typ foto, inredning, kläder! Att ha en liten inredningsbutik vore en liten dröm. Så vill jag flytta till mitt drömhus och gifta mig med min dröm man (aka Joel) och skaffa två eller tre barn. Hm, det var fyra saker va? Resa vill jag också göra!!

14. Vad finns alltid i din handväska? Har typ halva mitt liv med mig ofta eftersom jag åker mellan hem-jobb-pojkvän, så släpar jag alltid allt fram och tillbaka, så jag har typ: laptop, kamera, hårddisk, kamerasladd + laddare, dator laddare och mobil laddare, hårborste, spegel, tofsar, allergitabletter, alvedon, plånbok, busskort, hörlurar, vantar, tuggummi, hygienartiklar som deo, bindor, rakhyvlel osv, och kläder och ofta även mat till jobbet. Alltså fattar ni att jag typ släpar på det här varje dag? Därför jag har så ont i ryggen och axlarna haha! Ska jag bara bort en stund och har en mindre väska så har jag bara med det viktigaste.

15. 2 bloggar du följer? Oj vad svårt att välja! Alla bloggare som får den här frågan svarar typ alltid att dom inte läser andra bloggar så mycket, men jag älskar att läsa bloggar! Gör det hela tiden, så fort jag har tråkigt. Får så mycket inspo av det!! Och om jag måste säga två så är nog mina absoluta favoriter (chock? Nej.) Lovisa Barkman och Molly Rustas! Älskar verkligen deras bloggar, deras sätt att fota och redigera bilder, deras stilar - ja dom är nog dom som jag får mest inspo av!

Några andra bloggar jag följer är även Hannalicious, Wlaukkanens och Trendbybea!

Gillar

Kommentarer