10 tips till dig som tar studenten!

Okategoriserade

Nu kommer det här inlägget lite sent, skulle ha fixat ihop det för flera veckor sedan. Men än har ju inte alla hunnit ta studenten än, så här kommer lite tips till dig som ska göra det nu när som helst!

1. Ha med ombyte. Du vill inte ha på dig dina fina klänning på flaket där folk häller öl och champagne överallt, så ha med ett ombyte med tex några shorts och något linne att swisha om till från klänningen.


2. Drick inte för mycket på morgonen/dagen. Tänk på att man ska orka hålla igång från kanske 6 på morgonen tills mitt i natten/tidig morgon nästa dag. Om man ska orka med champagne frukost, utspring, flak åkning, mottagning, utgång så gäller det att inte köra på för hårt direkt.


3. Ha inte klackar på flaket. Det händer varje år att någon ramlar ur flaket och skadar sig, och det är väldigt vingligt och trångt uppe på flaket. Så ha ett par platta skor! Tips är att ta några du inte är jätte rädd om då dom kommer bli kladdiga av alkohol.


4. Anordna en mysig champagne frukost hos någon i klassen om inte skolan anordnar! Ett mysigt avslut på 3 år i gymnasiet att umgås det sista med sin klass och äta en härlig frukost tillsammans med varandra och lite champagne!


5. Ha med någon som kan ta bilder på ditt utspring. Någon som står redo med en kamera och fotar när du springer ut, så att man får det minnet bevarat! Jag har knappt några bilder alls på min student.


6. Ha mottagningen med en kompis. Om man kan så är det ju jätte kul att ha mottagningen tillsammans med någon! Jag hade min med min syster, vi tog studenten samma dag, och det var kul att kunna ha tillsammans!


7. Skriv en lista på saker du önskar dig i student present. (Lite sent för den här punkten nu kanske). Bra att ha en kort liten lista på saker man verkligen önskar sig, så nära och kära kan köpa något fint du kommer minnas/ha kvar länge!


8. Dra ihop ett gäng kompisar eller hela klassen och dra ut på samma klubb och festa efter era mottagningar! Att mötas ett stort gäng är alltid roligast.


9. Spraytana några dagar innan. Gör en spray tan/smörj in dig med BUS mousse några dagar innan för att ha en snygg solbränna till den vita klänningen.


10. Vattenfast mascara. Det kan vara en smart idé att ha vattenfast mascara på sig, då det kan hända att det blir mycket tårar när man säger hej då till alla lärare och klasskompisar. Man vill nog inte gå runt och ha utkletad mascara i ansiktet resten av dagen! ;)

Gillar

Kommentarer