+ / - lista

Okategoriserade

Heej, hoppas allt är bra med er! <3 Jag har haft en bra ledig helg, som gått alldeles för fort. I fredags efter jobbet åt jag och min kille charkbricka hemma i soffan och drack rödvin, så mysigt. På lördagen var vi rätt sega, men tog oss iväg till Ikea där vi handlade lite nya soffkuddar, rullgardiner och lite annat.

På kvällen kom min bästa kompis Rebecka och hennes kille över till oss, och vi fyra satt och spelade drickspel och hade trevligt hela kvällen! Igår hade jag tänkt träna, men var alldeles för bakis.. Så det blev en heldag i soffan, min kille åkte och köpte hamburgare, kebab och pizza som vi delade på framför Bates Motel. Ändå en väldigt bra helg!

_________________

+ Haft en bra helg och fått träffa min bästa kompis som jag inte träffat sedan jag var hos henne i Paris i Maj

- Tiden går för fort och snart är sommaren slut, och det känns som att jag i princip inte gjort något alls den här sommaren..

+ Det har varit lite svalare ute dom senaste dagarna och det är så SKÖNT!

- Får ångest över att jag verkligen vill åka på en sol/bad resa innan sommaren är helt slut! Men var/när/med vem är det som är kruxet..

+ Känner mig väldigt taggat på att komma igång bättre med träningen och hålla en bra kost. Men körde ändå 5 pass förra veckan, slarvade dock en del med maten, så bättre ska det bli!

- Har varit extremt dålig på att uppdatera bloggen och fota roligt material. Något jag faktiskt har daglig ångest över. Vill verkligen börja uppdatera er som förut när det var 3 inlägg per dag som gällde!

Gillar

Kommentarer